ASAP е Cisco Premier партньор в България

ASAP е Cisco Premier партньор в България

03/10/24


ASAP, водеща българска IT компания с дългогодишен опит в предоставянето на иновативни технологични решения, с гордост обяви, че е придобила статут на Cisco Premier партньор. Това признание идва като резултат от постоянните усилия на ASAP да предоставя висококачествени IT услуги и решения, които съответстват на глобалните стандарти на Cisco.

Cisco е световен лидер в мрежовите и комуникационни технологии, а статутът на Premier партньор е знак за изключителната компетентност и ангажираност на ASAP да предлага иновативни решения, базирани на портфолиото на Cisco. Като Premier партньор, ASAP ще продължи да предоставя на своите клиенти високо ниво на експертиза, поддръжка и интеграция на продуктите на Cisco, които отговарят на техните специфични нужди и бизнес цели.

С този престижен статут ASAP има достъп до ексклузивни ресурси и инструменти, които ще подпомогнат компанията в разработването на още по-иновативни и сигурни решения за бизнеса. Това включва разширени възможности за предлагане на продукти в областта на мрежите, сигурността, облачните технологии и колаборационните инструменти, както и допълнителна техническа поддръжка и обучение за клиентите на ASAP.

"Постигането на статут на Cisco Premier партньор е ключов момент за нашата компания и доказателство за нашата ангажираност да предоставяме най-добрите решения и услуги за нашите клиенти," сподели г-н Петър Зюмбилев, Управител в ASAP. "Това партньорство ни позволява да осигурим още по-високо качество на услугите и да отговорим на нарастващите технологични предизвикателства, с които се сблъскват модерните организации."

За ASAP

ASAP е водещ доставчик на IT решения и услуги в България с над 17 години опит в индустрията. Компанията предлага пълна гама от решения в областта на софтуерната разработка, мрежите, сигурността, облачните технологии и бизнес процесите. ASAP непрестанно продължава да разширява своето портфолио от продукти и услуги с цел да подпомага бизнеса в дигиталната трансформация и да предоставя ефективни и сигурни решения.

За Cisco

Cisco е глобален технологичен лидер, специализиран в мрежови, телекомуникационни и киберсигурностни решения. Основана през 1984 г., компанията предоставя хардуер, софтуер и услуги, които захранват интернет и осигуряват сигурна цифрова комуникация. Портфолиото на Cisco включва решения за мрежова инфраструктура, облачни технологии, центрове за данни, сигурност и инструменти за сътрудничество, като Webex. Cisco е широко призната за своите иновации в свързаността, помагайки на бизнесите и организациите да оптимизират операциите си и да останат сигурни в цифровата ера